Bona actuació de Pini al XVIII Obert Ideal Clavé


Crònica del capità del Mollet “B” José Antonio Pinilla que ha escalfat motors per l’imminent per equips.

Aquest dissabte ha finalitzat el XVIII Obert Ideal Clavé, un altre cop he participat i vull felicitar als organitzadors per la bona feina feta, per tant un torneig molt recomanable per escalfar motors per preparar el Campionat de Catalunya per Equips. Aquest any han participat el MI Victor Vehí i els FM Marc Capellades i Alfred Rosich com jugadors més forts. Finalment el campió ha estat Victor Vehí amb 7 punts de 8 possibles, seguit de Marc Capellades amb 6,5 punts. En quan a la meva actuació estic força content, he jugat nomès 7 rondes i he fet 5 punts, quedant segon del meu tram d’ELO.

La classificació final la trobareu AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies