Ràpides Circuit Sots-14


Crònica d’en Marçal Abadìa.

El divendres 27 d’abril de 2012 es disputà la catorzena jornada del Circuit Mollet 2011/2012 sots-14 a un torneig de cinc rondes a 5 minuts a finish. Es presenten un total de 25 jugadors de la cantera del nostre Club. En aquesta jornada ha quedat un jugadors invicte, sense cedir ni unes taules. Aquests jugadors han estat el Pol Becerra Mumbrú; seguit a un punt de distància per tres jugadors, Marc Valero Canovas, Sergi Baillés Fernández i Arnau Navarro Liebana. La quinzena jornada de ràpides es celebrarà el divendres 4 de maig de 2012 a les 20:00 hores.
La classificació actualitzada a l’apartat corresponent del menú de circuit o fent click  AQUÍ

Recordeu que puntúen les 10 millors jornades de cada jugador.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies