Campionat de Catalunya per Edats 2010


Crònica de les 3 primeres rondes del Campionat de Catalunya per Edats

 

Quatre jugadors del nostre Club van obtenir la classificació al Campionat de Catalunya després d’una magnífica Fase Comarcal.

 

De moment, tot segueix igual, en Pere Garriga en sots-12 està imbatut, les partides estan sent disputades, però les acaba amb victòries.

 

Respecte els tres jugadors de sots-16, en Javier Amores, en Jordi Bals, i en Cristian Fernández, després d’haver guanyat les dues primes rondes han disputat una tercera ronda dura psicològicament. En Javier Amores i en Jordi Bals s’han enfrontat entre ells sense cap mena de miraments, i la victòria ha estat pel Javier Amores. En Cristian Fernández en la tercera ronda li ha tocat contra el primer del rànquing i després d’una lluita esgarrifant i amb el temps en contra, el seu rival  se’n porta el punt.

 

En la quarta ronda el Pere Garriga i el Javier Amores juguen contra el primer del rànquing de la seva categoria.

 

Vegeu resultats al link:

http://chess-results.com/tnr31747.aspx?art=0&lan=1&turdet=YES&m=-1&wi=1000

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies