XXXV Internacional OPEN CIUTAT DE BADALONA


Aquest passat diumenge  dia 9 d’agost ha finalitzat el XXXV Open Internacional Ciutat de Badalona, i com ve essent habitual en tots els opens del circuit català el CE Mollet ha estat un dels clubs que més jugadors hi ha aportat.  

 

Al grup A Luis Rojas ha fet un torneig discret, amb 5,5/9, lluny de la seva millor forma.

 

Al grup B Jordi Bals amb 6/9 ha estat tot el torneig entre els millors i a la penúltima ronda, en perdre amb un jugador rus, va malmetre les seves opcions de triomf. Per la seva banda Javier i Justo Amores, amb 5/9 han fet un bon torneig, llàstima que han perdut la darrera ronda, malgrat això ambdós acumulen ja molts punts d’ELO per la propera llista. Pere Garriga amb 4/9 ha començat molt bé però al final li han fallat les forces, fent mig punt a les tres darreres partides. Kiriam Vicente amb 3,5/8 ha fet un bon torneig i Ricard Vega, incansable, ha fet 3/9. 

 

Ara cap a Sants, on s’incorporen bastants companys, i possiblement Mollet sigui el club que més jugadors aporti. 

 

Vegeu resultats als links: 

GRUP A: http://www.chess-results.com/tnr20678.aspx?art=4&lan=2&fed=ESP&turdet=YES&flag=30&m=-1&wi=1000 

GRUP B: http://www.chess-results.com/tnr20680.aspx?art=0&lan=2&fed=ESP&turdet=YES&flag=30&m=-1&wi=1000   

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies