FESTA MAJOR DE MOLLET 2009


El passat dissabte 15 d’agost s’ha celebrat la tradicional simultània d’escacs, una de les activitats més arrelades de la Festa Major de Mollet. 

 

El Mestre Internacional Luis Rojas va jugar contra 24 escaquistes, la majoria d’ells molletans. Va cedir el punt en vers Julián Cerrillo, José Cerrillo, Agustin Díaz y Ricard Vega (al qual va fer molt feliç), i va fer taules amb Hel·lena Garriga i Kiriam Vicente. 

 

Com sempre s’hi van aplegar molts aficionats i d’altres antics jugadors, que malgrat no juguen permeten que la simultània esdevingui en una activitat multitudinària.

 

simul2009.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies