RONDA 4 i 5. Comarcals Escolars


La ronda de las fase Comarcal dels Jocs Escloars d’Escacs d’aquest dissabte  s’ha disputat a l’Escola CEIP Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor, es comença a arribar al final de la competició, i cada vegada menys jugadors tenen opcions a classificar-se, respecte els nostres jugadors:

 

En la categoria de sub-8, la Maria Urgell Andújar ha perdut tota opció al no presentar-se aquest dissabte, respecte la Clara Musach que ha guanyat aquest dissabte es podria classificar si guanyés les dues partides restants que queden, això si no depèn d’ella mateixa.

 

En la categoria de sub-10 hi ha 6 jugadors, Samuel Manresa, Daniel Sánchez, Ferran Junyent, Joan Caro, Adrià Domènech i Pol Esteve del Mollet amb 3 punts, la classificació està una mica malament, això si per tenir opcions haurien de guanyar les dues partides restants.

 

En la categoria sub-12, lo nostra principal carta, en, Pere Garriga (3.5 punts), no va poder guanyar el primer del ranking d’aquesta categoria i, per tant es compliquen una mica les opcions, no obstant  hi ha dos jugadors més amb 3 punts, Jordi Arnau Montaña i Albert Musach.

 

En la categoria sub-14 en Jordi Bals ho té tot de cara per classificar-se, sembla que guanyant aquest dissabte dia 14 de febrer a Santa Eulàlia obtindria la classificació matemàtica i el primer lloc.

 

En la categoria sub-16 en Javier Amores va en primera posició amb 4 punts ho té tot al seu favor per classificar-se per la final i tot gràcies a no perdre els nervis als finals de les partides tenint en compte que és el primer torneig oficial que juga. En Carlos Cuesta amb 3 punts és un dels seus principals perseguidors i tot indica que a Santa Eulàlia es veuran les cares. Una mica més enrere es troba el Cristian Fernández amb 2.5 punts amb alguna opció per classificar-se. Serà possible que es classifiquin els 3 jugadors?

 

En la categoria juvenil les dues jugadores van perdre, i a Santa Eulàlia es veuran les cares, tot sembla indicar que en el cas d’una victòria d’Helena Garriga contra la Montse Colomé les tres noies del grup quedarien empatades amb un 1 punt i, per tant creiem que s’hauria de fer un desempat. Però si la Montse empatés o guanyés contra l’Helena Garriga, el més probable seria que quedés primera de noies

 

JUVENIL: http://chess-results.com/tnr18570.aspx?art=0&lan=2&m=-1

 

SUB 16: http://chess-results.com/tnr18794.aspx?art=0&lan=2&m=-1 

 

SUB14: http://chess-results.com/tnr18793.aspx?art=0&lan=2&m=-1

 

SUB12: http://chess-results.com/tnr18568.aspx?art=0&lan=2&m=-1

 

SUB 10: http://chess-results.com/tnr18792.aspx?art=0&lan=2&m=-1

 

SUB 8: http://chess-results.com/tnr18791.aspx?art=0&lan=2&m=-1

 

dscn00941.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies