RICARD MORROS. NOU MESTRE CATALÀ


El nostre amic i company Ricard Morros ha aconseguit la tercera, i definitiva, norma que li permet obtenir el títol de Mestre Català.

 

 

morros2.jpg 

Ricard va començar l’any amb l’objectiu d’aconseguir les dues normes que li mancaven, i ho ha aconseguit de forma aclaparadora. La segona l’ha aconseguit al Campionat de Catalunya per equips de 2008 i la definitiva al Tancat de Sabadell 2008. Ha fet 14/18 i una performance de més de 2400 ELO. A la propera llista ja passarà dels 2300 ELO.

 

 FELICITATS….

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies