CAMPIONATS ESCOLARS DE CATALUNYA PER EQUIPS


Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, s’han disputat a l’Hotel Palas de Salou les finals escolars d’escacs de Catalunya per equips. Mollet ha presentat un equip SUB-14 per primera vegada en molts anys; un equip amb molts jugadors SUB-13… L’any vinent es podrà lluitar pels jocs de podi!!. equips_salou_2.jpg

 

Els resultats han estat molt bons, guanyant quatre dels cinc matxs disputats, sumant 10 punts i quedant només a 3,5 del campió. L’equip ha quedat a la novena posició de catorze equips participants. 

 

Jordi Bals, nº1 del rànking SUB-14…  ha resultat CAMPIÓ INDIVIDUAL essent el millor primer tauler del campionat amb 4.5/5, amb una performance de 2260 ELO. La resta de l’equip: Cristian Fernández amb 2.5/5 (Performance 1790), Kiriam Vicente amb 3/5 (Performance 1821) i Ian Rodríguez que no ha puntuat, lo que s’explica per la seva inexperiència en competicions d’aquesta mena. 

 

FELICITATS A TOTS… i que es preparin els rivals l’any que ve!!!. 

 

Vegeu resultats al link http://chess-results.com/tnr13161.aspx?lan=2

bals_campio_2.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies