Simultànies a les escoles


14-04-08_1724.jpgAhir vàren començar les sessions de simultànies organitzades pel Luís Rojas a les escoles de Mollet, fruit de l'acord de col·laboració entre el club i l'ajuntament de Mollet. La primera sessió es va celebrar al Centre d'Estudis Mollet i va ser tot un èxit. Aquestes sessions serviran per promocionar els escacs a les escoles molletanes i introduïr el joc tant a les activitats extraescolars com dintre de l'horari lectiu. La sessió va comptar amb la presència de varis membres del club (Salinas, Marc Navarro, Javi Morais, Julian Cerrillo, Antonio Castañeda, Pol López) que varen donar un cop de ma perquè la tarda fos tot un èxit.

Si voleu col·laborar a les properes sessions a la resta d'escoles us podeu posar en contacte amb en Luis Rojas, luisrojask@gmail.com.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies