Balanç de temporada


Hem arribat al final de la temporada amb els deures fets. Tot i que a principi de temporada es parlava també de l'ascens del primer equip, crec que en general no ens podem queixar. El primer equip s'ha consolidat a preferent i l'any que vé segur que intentarà de nou l'ascens. El Mollet B ha aconseguit la primera plaça del grup, el C s'ha consolidat a segona, i de quina manera. I el D ha fet una fantàstica temporada i gairebé ens deixa un altre equip a segona.En el pla individual, hi ha hagut moltes actuacions inmillorables. A destacar la del Ricard Morros, amb la consecució de la seva segona norma de MC, però també de molts altres jugadors, basta veure la llista de punts d'ELO guanyats.

 

Aquest campionat, sumat a l'ascens dels joves que han anat reforçant els equips, demostra que les coses al club s'estan fent correctament. Tot i que de vegades hi ha dificultats per tirar endavant els temes, alguns cops millor i d'altres pitjor ens n'hem anat sortint. Tot això, però suposo un esforç humà i econòmic important. Des de la junta estem movent tot el necessari per aconseguir de les institucions les subvencions que ens permetin tirar endavant els projectes. En aquest sentit s'ha de tenir en compte que de moment la tasca d'introducció dels escacs a les escoles encara no s'autofinança, tot i que l'objectiu a curt plaç és que així sigui, i que a banda aporti el valor de nous talents al club.

 

Si bé en el per equips si que tothom ha posat el seu grà de sorra per poder jugar els diumenges a casa, de vegades s'ha trobat a faltar cooperació en els events organitzats pel club. Crec que si tots els membres posem un mínim per realitzar una tasca concreta, la suma de feines faran un club encara mes gran. Tenim, pels dies 7 i 8 de juny, el repte d'organitzar un obert a l'alçada de la ciutat i de l'Ezequiel. Us demano a tots un petit esforç personal per organitzar un gran torneig. Recordeu que cada cosa que pogueu aportar serà important per petita que sembli.

 

La llista de treballs en els que podeu col·laborar és innumerable: començant per col·locar les peces després de jugar, ficar els rellotges ales seves caixes, ordenar el material del club, oferir-se per fer unacrònica per sortir a la premsa, passar les actes, col·laborar amb elsprojectes d'escacs a les escoles, parlar amb les AMPAs, repartirpropaganda, aconseguir patrocinis, buscar possibles subvencions, organitzarels socials, coordinar les classes, etc, etc,… US ANIMEM a que poseu elvostre granet de sorra per fer encara més gran el nostre club.

En nom de la JUNTA, !Felicitats a tots!

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies