Cristian Fernández aconsegueix la norma definitiva per ser Mestre Internacional


El mestre FIDE del Club d’Escacs Mollet, Cristian Fernández Díaz, ha aconseguit la tercera, i definitiva, norma per ser Mestre Internacional, al torneig de Santo Tirso, disputat a la localitat ubicada a prop de Porto (Portugal).

Cristian ha aconseguit la norma amb sis empats i tres victòries i ara només ha d’arribar als 2400 punts d’ELO FIDE per aconseguir el títol de Mestre Internacional. Esperem que d’aquí a poc temps pugui aconseguir la fita, ja que està ja molt a prop.

És el segon jugador en la història del Club d’Escacs Mollet en aconseguir el títol de Mestre Internacional, després d’en Pere Garriga.

Tots els membres del club felicitem el nostre jugador i l’encoratgem a lluitar en el futur pel títol de Gran Mestre, una fita important i que es pot aconseguir com fins ara ha fet en Cristian: treballant, estudiant, lluitant i perseverant.

Resultats i classificació fent click AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies