Memorial Arturo Pomar 2019


La setmana passada, del divendres 11 al 13 d’Octubre es va celebrar el memorial Arturo Pomar a la seu de la FCd’E on hi jugaven els millors de Catalunya de sub-10 i sub-12. El torneig era en format tancat de 90+30 segons, eren 5 rondes de tots contra tots. 

Del Club d’Escacs Mollet hi participava el James Lambert que va fer podi a campionat de Catalunya. El nostre jugador sub10 va començar amb dues derrotes contra l’Andria i el Daniel i va afrontar la tercera ronda bastant desmotivat, afortunadament va aconseguir taules amb el Màxim lo que li va donar esperança per l’última ronda. La darrera jornada es preveia la més difícil de totes, però el James va saber aprofitar els errors del Alex i Pau per aconseguir dues victòries, que finalment li van donar la tercera posició.

En categoria sub-10 en primer lloc va acabar Alex Villa (Montornès),  en segon lloc Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) en terçer lloc James Lambert (Mollet) en quarta lloc Màxim Anguera (Montornès) en cinque lloc Pau Manel Prada (Paretana) i últim Andria Ercoli (Geva-Cea).

Podeu consultar la biografia dels 12 participants a https://bit.ly/33m2RZf

També trobareu una galeria de fotos a https://bit.ly/2IHhE8Z

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies