Comunicat del Club d’Escacs Mollet


El Club d’Escacs Mollet, com entitat integrada dins de la societat catalana no pot romandre aliè a la realitat social que ens envolta.

Avui tots hem tingut coneixement de la sentència derivada dels fets del 2017. 

Tenint present la pluralitat d’opinions que cada persona pugui tenir sobre la sentència i els seus efectes, com a club que aglutina els interessos d’una gran quantitat de persones, i amb sensibilitats i opinions diferents, i des del respecte a totes elles, manifestem que la problemàtica a Catalunya és essencialment política i, per tant, la solució passa pel diàleg i no pas per la confrontació.

Esperem que, en els dies vinents, setmanes i mesos regni el sentit comú. Com a ciutadans i integrants de famílies com les que patiran les conseqüències de les penes imposades volem manifestar la nostra solidaritat i suport als condemnats i el seu entorn familiar.

Signat, 

Junta Directiva del Club d’Escacs Mollet 

Escut Club d’Escacs Mollet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies