El Club col.labora amb el Dia de la salut mental.


Crònica d’en Joan Puigdecanet.


Aquest dissabte 26 d’octubre era el dia mundial de salut mental.

Com cada any, el Club d’Escacs Mollet ha participat en les activitats programades en col·laboració amb la Festa per a la Salut Mental organitzada per l`Ajuntament de Mollet, que aquest any, per primera vegada, ha tingut lloc al Parc de Can Mulà.

A més dels escacs gegants amb què han pogut jugar els molts nens que han participat a la festa, hem preparat 20 taulers amb els què el jugador local Albert Malonda ha ofert partides simultànies a tots els que l’han volgut desafiar, quedant imbatut.

Des del Club d’Escacs Mollet quedem a l’espera de poder tornar a participar en aquesta festa solidària l’any que ve, desitjant que la conscienciació i participació del públic segueixi augmentant, i que el nostre esport, tan beneficiós per a la salut mental de tots els qui el practiquen, segueixi sumant aficionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies