Final Campionat de Catalunya per equips Sub-12


Finalitzada la fase regular de la lliga es va disputar la fase final durant el cap de setmana a Parets del Vallès. L’equip estava format per: Michael Lambert, Asier Doblado, James Lambert i Ismael González. Sense oblidar-nos de Marçal Argemí, Pau Mulet, Arnau Egea, Joel Fàbrega i Berenguer Ortiz que també van ajudar l’equip a la fase regular perquè pugues participar en la fase final.

A quarts de final ens va tocar el Llinars on vam guanyar molt còmodament i vam passar a lluitar pels 4 primers llocs. Després a semifinals ens va tocar el Figueres i la veritat que va ser un matx de bogeria. Ismael i James s’imposaven sense problemes al 3r i 4t tauler però Michael perdia una partida que tenia totalment guanyada a l’obertura i Asier perdia després d’un error garrafal en una posició que no podia perdre mai. Al final 2-2 i com ens van guanyar ells al primer tauler, seria el Figueres qui disputaria la final.

En la lluita pel 3 i 4 llocs ens va tocar la Paretana on Asier i James es van imposar sense problemes, Ismael va perdre després d’un error quan la partida ja s’encaminava cap a les taules i Michael va trobar un bon recurs en un final de cavalls on el rival tenia peó de menys però tenia un peó que era una bala i va poder acabar empatant.

Amb aquest resultat aconseguíem entrar al podi com a tercer equip millor classificat!!

1 Comments

  • Paul (#)
    Maig 20th, 2019

    Enhorabuena equipo!

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies