Mollet – Sant Andreu


Si ens diuen a primers de gener que acabaríem invictes la primera volta de la lliga amb set victòries de set encontres, segurament haguéssim dit que era molt, molt difícil, i més tenint en compte que ens havien tocat quatre desplaçaments llunyans.

El Sant Andreu és un equip compacte, amb uns jugadors experimentats a la Divisió d’Honor i força competitiu al qual ens hem enfrontat diverses vegades, començant per una derrota l’any 2015 a casa seva per 5,5 a 4,5, una victòria nostra l’any següent a casa per 7 a 3, un empat l’any 2017 i una nova victòria el 2018 per nosaltres, per 5,5 a 4,5. Amb un balanç de 3 a 1, i la moral alta, rebíem al club rival, amb respecte però amb il·lusió per ser l’únic equip de la màxima categoria de Catalunya aconseguint aquesta temporada el ple de victòries.

Sobre el paper, un matx igualat, amb cert desavantatge per nosaltres en els darrers taulers i una alineació una mica diferent del nostre rival de la que esperàve

Tres hores va trigar la primera partida en acabar, i va ser en empat meritori al darrer tauler, on el nostre company Kirian Vicente, s’enfrontava al darrer dels Mestres nacionals en actiu, l’estimat i entranyable Jaume Anguera, que va rebutjar les taules i va atacar de valent. Kirian es va defensar contraatacant, i la partida va acabar en empat. Mitja hora després, fregant les vuit de la tarda, vam aconseguir desequilibrar el marcador amb una victòria del mestre internacional colombià Christian Rios que sumava 6 de 6 en el seu impressionant compte particular. Pocs minuts després, Tilsia no podia resistir més contra Dani Travesset i l’empat a 1,5 pujava al marcador. Va ser un miratge, ja que va durar pocs minuts, els suficients per sumar dues noves victòries locals que ens van deixar 3,5 a 1,5 en pocs minuts. Les partides pintaven força bé, especialment en el cas de Cristian, Ricard, Krysa, Esteban i Pere. Efectivament, van anar caient del nostre bàndol els resultats positius, excepte en el cas de Cristian que va empatar, en part pel mèrit del veterà Antoni Castelltort, un jugador molt acostumat a lluitar i aconseguir bons resultats.

Finalment, Guillem no va aconseguir res positiu, i va cedir el seu punt.

El resultat de 6,5 a 3,5 ens deixa com l’únic equip de Divisió d’Honor que ha aconseguit el ple de victòries, set de set, en aquesta lliga 2019. Ara ens espera una apassionant fase final, on el nostre objectiu ja està aconseguit: la permanència. Si tinguéssim més suport d’empreses o espònsors, podríem lluitar per una nova lliga, però els tot poderosos equips rivals, amb un gran suport econòmic, són els que lluitaran pel títol. Nosaltres, a intentar quedar el millor possible.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies