El Mollet “C” guanya la primera ronda del play off

diumenge, 26 març 2017

Gran victòria del Mollet “C”, campió del IX grup de la Tercera provincial, a la final pel títol de Campió de Catalunya de tercera categoria, contra el Tàrrega “B”.

Crònica d’en Santi Bertran.

Ens vam trobar amb el Tàrrega B, un equip molt jove però que portava una sorpresa. Inicialment el Mollet C, amb un ELO superior, semblava que tindríem una victòria fàcil.

El primer en acabar va ser el Santi Bertran al quart tauler amb negres, que davant e4 de les blanques, va jugar una Siciliana i després de resistir l’atac inicial de les blanques es va imposar amb certa facilitat al contra-atac. Ja teníem un 1 a 0. La resta de partides semblaven més igualades.

A la poca estona el Sergi Baillés li va agafar una peça d’avantatge al seu contrincant i també es va imposar amb certa comoditat. Ja teníem 2 a 0 al marcador, cosa que ens donava certa tranquilitat, doncs les altres 2 partides, als tauler 1 i 2 semblaven igualades.

El Francisco A. Cano, al segon tauler, va haver de lluitar més, però amb un joc molt sòlid, en la seva línia habitual, també es va acabar imposant. El marcador quedava 3 a 0 i ja estàvem classificats.

El resultat li donava certa tranquilitat a l’Antonio López, doncs fos quin fos el seu resultat, l’equip havia guanyat. Amb una partida molt igualada i un joc molt sòlid per part de l’Antonio, no va poder imposar-se a un rival que en principi no semblava tan fort. No enteníem com un noi tan jove podia jugar així de bé, sense donar-li ni una mica d’avantatge a un experimentat Antonio López. Però després de més de 3 hores de joc, amb igualat de material, el jove jugador del Tàrrega va agafar avantatge decisiva i l’Antonio va haver d’abandonar. Després vam saber que el rival de l’Antonio López, Joel Anglès, era el campió provincial de Lleida sub-14.

El resultat final va quedar amb un 3 a1, amb especial reconeixement a l’Antonio López, que va fer una partida molt bona i lluitada fins el final, però que no va poder guanyar el seu punt.

Aquest resultat ens classifica per la següent fase del play off de tercera provincial, que jugarem ja després de Setmana Santa.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ
IMG_1125 IMG_1126

Escrit per Ramón Caro

Categoria: actualitat, per equips | Sense comentaris »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,113 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress