Pere Garriga revalida el títol de campió de Catalunya sub-18


El Mestre FIDE del Club d’Escacs Mollet, Pere Garriga Cazorla, revalida el títol de campió de Catalunya sub-18 amb 8 punts de 8 possibles, a falta d’una ronda a disputar demà. Passi el que passi, el jove jugador molletà completa un campionat individual magnífic, complementat amb la victòria al tradicional torneig llampec nocturn, que també es va disputar a Vila-Seca el passat diumenge 20 de març, i que va guanyar amb 8/8.
Felicitats!!
http://chess-results.com/tnr213327.aspx?lan=2&art=4&turdet=YES&flag=30&wi=984
pere_catalunya(1)

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies