III Obert d’escacs Vall del Tenes 2014


Els nostres companys Eugeni Romero (3 del ranking) i Marc Navarro (17 del ranking) van participar a la tercera edició de l’obert organitzat a Santa Eulàlia de Ronçana, durant 8 rondes, els divendres a la nit, del 25 d’abril al 13 de junt. Fins a 68 jugadors van lluitar per aconseguir el triomf final.

Eugeni va realitzar un bon torneig, amb opcions fins la darrera ronda, on, jugant contra el que va ser campió, el fort Adrià Martorell (2266 ELO FCDE) podía quedar primer o segon, depenent del desempat. Finalment, amb 5,5 punts de 8, va finalitzar sisè de la general.

Marc Navarro no va tenir un bon torneig i, després de 2 derrotes consecutives a les rondes 6 i 7 contra jugadors inferiors en ELO, es va retirar, finalitzant amb 3 punts en 44à posició.

Classificació i resultats AQUÍ

cabe-escacsmollet

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies