Simultànies a la Festa Major de Mollet 2013


Amb un gran èxit de participació, i de públic, avui dissabte 17 d’agost s’ha celebrat una sessió de partides simultànies a càrrec del primer taulell del Club d’Escacs Mollet, el mestre català Mariano Mayans.

Amb un temps deliciós, on no feia massa calor i corria una suau brisa, passades les 10,30 hores del matí han començat les partides i, en pocs minuts, ja hi havia fins a 20 jugadors plantant cara al mestre. Una estona després, tots els taulells (28) estaven ocupats, i així han estat durant tot el matí, doblant-se en alguns casos els jugadors, amb la qual cosa han estat mes de 35 les partides disputades.

Només 2 punts i mig ha cedit en Mariano Mayans. Unes taules contra Antonio López, i derrotes contra Danilo Cornejo i Ramón Caro.

Molt bon ambient, molta gent al voltant i una jornada que s’ha allargat fins les 14 hores en que ha finalitzat la darrera partida.

Gracies a l’equip de l’Ajuntament, en uns minuts, ja estava tot desmuntat i semblava que no havia passat res en aquell espai on, minuts abans, el silenci era protagonista mentre es disputaven les partides.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies