IV Memorial Josep Lorente


El passat diumenge 16 de juny, es va disputar una nova edició del Memorial Josep Lorente d’escacs actius, organitzat (magníficament, tot s’ha de dir) pel Club d’Escacs Sant Boi.

Un local lloc molt agradable, molt ben il.luminat i amb bona temperatura (freda per alguns, adequada per altres).

Molta agilitat entre ronda i ronda i puntualitat en el desenvolupament del torneig.

A nivell esportiu un torneig dels més forts que recordo a nivell d’escacs actius i amb el major nombre de participants per aquesta modalitat que he vist. Fins a 153 jugadors van completar les 9 rondes i, només 3, van jugar només les 5 rondes del matí. Així doncs, 158 jugadors entre els que hi havien 10 Grans mestres, i 11 Mestres Internacionals, apart de molts Mestres Fide i mestres catalans. Puntuar, doncs, no era tasca fàcil i, et podies trobar a mig torneig, que et tocava un titulat (inclús a la darrera, i decisiva ronda, a Cristian Fernández li va tocar un MI, Jordi Fluvià, jugant-se el tram.

Per part del Club d’Escacs Mollet, Javier Amores, Cristian Fernández, Pere Garriga, Marc Navarro, Antonio López, Kiriam Vicente i Ramón Caro van jugar, amb diferent sort. Molt bon torneig de Javi Amores que va guanyar el seu tram amb 6 punts de 9 possibles i 30è de la classificació general. Cristian Fernández, amb 5 punts va quedar fora dels premis de tram, pero va quedar 45è de la llarga llista de classificats. Pere Garriga, amb 5 punts va ser campió sub-16 i 49è de la general. Amb 5 punts també, Kiriam Vicente va quedar fora, pels desempats, dels premis de tram i va quedar 66è del ranking, partint del lloc 119. Una molt bona actuació. Antonio López (93) i Marc Navarro (101), tots dos amb quatre punts van tenir una actuació discreta, tot i la dificultat del torneig. I Ramón Caro, amb 3,5 punts (el primer per incompareixença), molt malament. No era el día. Finalitzar 115è, partint del 112è lloc del ranking, quan sempre fa bones actuacions a actius, es un mal resultat. La bona actuació de Javi Amores, Pere Garriga, Cristian Fernández i Kiriam Vicente va fer al Mollet subcampió per equips, per darrera del Sant Boi (els titulats no sumaven per aquest premi).

Al final, per tots, una bona jornada d’escacs i un torneig per repetir l’any vinent.
Campió, Orelvis Pérez, amb 8 punts, segona Ana Matnatdze amb 7,5 en solitari i tercer, Leonardo Valdés amb 7 punts i empatat amb varis jugadors.

Clasificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies