Raul Castañeda 2òn al grup D del VI Obert de Santa Eulàlia de Ronçana


Raul Castañeda Cruz 2òn classificat del grup D del VI Obert de Santa Eulàlia de Ronçana.

Crònica d’en Marçal Abadía.

De l’expedició del Club Escacs Mollet que va participar en el VI Obert de Santa Eulàlia de Ronçana, el nou jugador del Club Escacs Mollet en Raul Catañeda Cruz queda com a sots-campió del grup D amb 7 de punts de 8 possibles, quedant empatat amb el primer classificat, però perjudicat pel desempat.

En el grup C, corresponent al sots-14 a destacar els guardons de l’Anna Becerra Mumbrú (millor jugadora), Jordi Castillo Vallès (tercer jugador sots-12) i Marc Valero Cànovas (tercer jugador sots-10). Cap dels jugadors no s’esperaven rebre el trofeu i, per tant no van estar presents en la recollida. L’altre jugador d’aquest grup també realitza un campionat més que acceptable.

En el grup B, els jugadors del Club Escacs Mollet són el Xavier Boixader Arbó i l’Antonio Castañeda Muñoz amb 5 punts cada un, però que finalitzen el campionat de manera diferent. En Xavier Boixader Arbó comença la ronda amb opcions de situar-se en opcions de premi dintre del tram absolut, però acaba cedint, mentre que l’Antonio Castañeda Muñoz finalitza la competició amb victòria que sempre dóna un bon regust de boca. La resta de jugadors del Club Escacs Mollet, en Dilan Pérez Paredes, Pol Becerra Mumbrú, Sergi Baillés Fernández i Marçal Abadia Pastor tenen un paper discret.

En el grup A, en Javier Morais Carrerras i en Danilo Cornejo Vera presenten batalla en les seves partides ronda darrera ronda, però no poden assolir cap tipus de premi.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies