VI Obert S.C.C. Colón i Tancat MI


El passat divendres 6 d’abril va finalitzar el VI Obert del Colón de Sabadell amb una gran actuació dels molletans, que van assolir el segon i tercer lloc del podi. Cristian Fernández va ser segon i Javi Amores tercer. En cinquena posició, Javier Morais. Justo Amores va finalitzar amb quatre punts i mig.

Més informació AQUÍ

Classificació i resultats AQUÍ

Per la seva banda, Luis Rojas va guanyar el Tancat de MI amb 7 punts de 9 possibles.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies