Crònica final Comarcals 2012.


Victòries de Marc Valero (sots-8), Pere Garriga (sots-14) i Javier Amores (sots-18) i tercer lloc per Joan Caro (sots-14).

Crònica d’en Marçal Abadía.

Dissabte 11 de febrer de 2012 es disputà la Cloenda de la Fase Comarcal del Vallès Oriental 2012 a la localitat de Montmeló del Vallès, on s’estrenava local,molt digne i ben acondicionat per celebrar una cloenda. En termes generals els resultats han estat els següents:

En la categoria juvenil (sots-18),  el MC Javier Amores Gago és el campió d’aquesta categoria i, per tant es classifica per jugar el campionat de Catalunya 2012 Juvenil. El MC Jordi Bals Hernández queda sotscampió empatat amb el campió, però el desempat el desafavoreix. En Cristian Fernández Diaz queda en tercera posició i pel nostre jugador Kiriam Vicente Bessen, resulta ser una competició molt dura on ha haurà guanyat experiència ja que en cada  partida ha batallat fins al final, encara que els resultats no l’han acompanyat. A nivell d’equips, es queda campions

En la categoria cadet (sots-16), l’Ivan Serrano Rubio no pot acabar la competició amb una victòria.

En la categoria Infantil (sots-14), el Pere Garriga Cazorla queda brillantment campió sense cedir ni mig punt i, per tant,  meritoriament, es classifica per jugar el Campionat de Catalunya 2012 Infantil. En Joan Caro Garre amb 4 punts queda com a tercer classificat, però no li és suficient per aconseguir la plaça gratuïta pel Campionat de Catalunya 2012 Infantil. L’Angel Tomas Martínez també finalitza amb 4 punts i l’Helena Ruiz López amb 3.5 punts queda com a segona femenina, però no li serveix per la classificació. A la classificació per equips es queda campions.

En la categoria aleví (sots-12), el Pau Salinas amb una victòria en l’última ronda, finalitza amb 6 punts en cinquena posició que li serveix per aconseguir la meitat de la plaça pagada per jugar el Campionat de Catalunya 2012 Aleví.  El Pol Becerra Mumbrú i el Sergi Baillés amb 5.5 punt, classificats en sisena i setena posició es queden a les portes de classificar-se. Respecte a la classificació per equips el Club Escacs Mollet es queda segon a un punt del primer classificat.

En la categoria benjamí (sots-10), el Nicolàs Sepulveda Lao amb 5,5 punts és el millor jugador classificat del Club Escacs Mollet, seguit de 3 jugadors més amb 5 punts. Individualment no s’aconsegueix cap classificació pels  Campionats de Catalunya 2012 Benjamí, però per equips es queda en tercera posició.

En la categoria pre-benjamí (sots-8), el Marc Valero Canovas guanya la seva partida, igualment fa el seu rival més directe per aconseguir el campionat. Tot queda pendent dels resultats dels altres jugadors per definir els desempats, i finalment la sort està de cara del nostre jugador que aconsegueix ser campió i classificar-se per al Campionat de Catalunya 2012 Pre-Benjamí. Respecte la classificació per equips es queda en segona posició.

Respecte a les Comarcals de promoció, els resultats  finals són:

En la categoria sots-16, sots-14 i sots-12, la jugadora Carla Rodríguez Cano queda en tercera posició, completament inesperada, pero molt gratificant per ella i per tots.

En la categoria sots-10, els dos jugadors del Cal Music, Manuel Martínez Lluis i el Victor Hernández Garrido queden en campió i sotscampió respectivament. Això fa que Cal Music quedi com a primer equip classificat seguit de l’Escola Sant Gervasi.

En la categoria sots-8, l’Alex De la Mano i l’Aleix Moreno Royo queden sotscampìó i tercer classificat respectivament. Queden fora per desempat l’Alex Martínez Suárez i el Daniel Butjosa Espin. Tot això fa que l’Escola Sant Gervasi quedi com equip campió i el Centre Estudis Mollet queda en una magnífica tercera posició.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies