Crònica Jornada 4 Comarcals 2012


Crònica d’en Marçal Abadía:

Dissabte 5 de febrer de 2012 es disputà la quarta jornada d’escacs de la Fase Comarcal del Vallès Oriental 2012 a la localitat de Mollet del Vallès.

En termes generals els resultats han estat els següents:

En la categoria juvenil (sots-18),  han jugat els quatre jugadors, on el Javier Amores Gago s’ha imposat al Kiriam Vicente Bessen i el Cristian Fernández Diaz ho fa respecte el Jordi Bals Hernández.

En la categoria cadet (sots-16), l’Ivan Serrano aconsegueix el seu primer punt.

En la categoria Infantil (sots-14), el Pere Garriga Cazorla amb la victòria d’aquesta setmana ja agafa avantatge d’un punt als altres participants, amb un total de quatre. El jugadors Joan Caro Garre i Helena Ruiz López guanyen i estàn amb 3 punts.

En la categoria aleví (sots-12), els dos jugadors que anaven més capdavanters, el Pol Becerra Mumbrú i el Pau Salinas Garcia van perdre les seves corresponents partides, quedant amb 4,5 i 4 punts respectivament. L’Alex Valero Canovas, el Sergi Baillés Fernández i l’Antoni Pérez González es situen amb 4 punts.

En la categoria benjamí (sots-10), l’Èric de la Mano no pot guanyar el seu contrincant de Montmeló i, per tant, continua amb 4,5 punts i l’Alexandu Zagorodniuc amb unes taules es situa amb 4 punts, igual que els jugadors Jordi Puchol Navarro, Ivan Ortega Hurtado i Pedro Requena Gómez.

En la categoria pre-benjamí (sots-8), el Marc Valero aguanta el ritme dels capdavanters, amb una altra victòria, mostrant l’experiència aconseguida durant la temporada passada.

En aquesta jornada han començat les Comarcals 2012 de Promoció de caire més amateur per tal que els diferents jugadors passin una estona gaudint d’aquest esport.

La propera setmana, 11 de febrer de 2012, es juga a Santa Eulàlia de Ronçana (C.C La Fàbrica, Camí del Gual s/n) a les 16:30.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies