Crònica jornada 2 Comarcals 2012


Crònica d’en Marçal Abadía.

Dissabte 21 de gener de 2012 es disputà la segona jornada d’escacs de la Fase Comarcal del Vallès Oriental 2012 a la localitat de Palau–Solità de Plegamans. En termes generals els resultats han estat els següents:
En la categoria juvenil (sots-18),  en Kirian Vicente i el Cristian Fernández s’han enfrontat i, lògicament com indicava l’ELO, ha guanyat el Cristian Fernández. No obstant això la partida no ha estat senzilla, igual que en el cas del Jordi Bals que també ha estat renyida.
En la categoria cadet (sots-16), el nostre únic jugador, l’Ivan Serrano no s’ha pogut endur la victòria.
En la categoria Infantil (sots-14), el Dilan Pérez ha provat de guanyar en el Pere Garriga, però no ha estat possible. En Joan Caro també ha aconseguit una victòria molt treballada, mentre que l’Arnau Navarro i l’Helena Ruiz han lluitat de valent, però finalment han perdut la partida. En el cas de l’Arnau Navarro hi ha hagut un final de partida polèmic i desagradable per presumpta conducta antiesportiva d’un delegat i el pare de la seva rival. L’Alex Morales i l’Angel Morales s’han enfrontat entre ells amb victòria de l’Alex Morales.
En la categoria aleví (sots-12), els resultats han estat molt bons amb la victòria del Pau Salinas en el primer taulell i  l’Alex Valero, Pol Becerra i Antoni Pérez que continuen invictes, tot i que els dos primers esmenats porten el 100% dels punts. La Sara i la Berta Fernández mantenen opcions amb les places femenines.
En la categoria benjamí (sots-10), els resultats han estat bastant nefastos, principalment perquè tots els 4 jugadors que portaven 2 punts  han perdut la seva partida corresponent.
En la categoria pre-benjamí (sots-8), el Marc Valero davant d’una molt bona partida on el seu contrincant no va parar de atacar, en una jugada va calcular malament, pensant que ja no tenia cap jugada per contrarestar el seu contrincant i va decidir abandonar, sense dubte va ser una partida molt maca. Per altre costat tenim un jugador encara invicte amb dues victòries i unes taules, el Roger Molist.

La propera setmana, 28 de gener de 2012, es juga a Parets de Vallès (Local Cooperativa, davant Ajuntament, Plaça de la Vila 6) a les 16:00 ja que benjamins i alevins faran dues rondes. Recordeu que cadets i juvenils descansen.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies