Javier Amores aconsegueix la segona norma de Mestre Català


Crònica XXIII Obert Internacional Vila de Sant Boi.

Adjunto Crònica del Javi Amores pero afegiré, a títol personal, com cronista del Club que es una actuació impressionant. Sens dubte, una de les millors actuacions individuals d’un jove jugador del Club d’Escacs Mollet en un torneig Obert. Quedar 5è absolut per davant de jugadors molt més experimentats i amb més ELO, partint del lloc 35, es molt important. També afegiré que cal tocar peus a terra i que no cal perdre mai la humilitat i la senzillesa. Queda molt camí per recorrer a tots. Paciència. Amb feina, els resultats acaben arribant. Felicitats, Javi!


El passat divendres 17 de juny, va finalitzar l’Obert de Sant Boi, en el qual hi participaven 4 dels nostres jugadors.  Els resultats han estat molt positius, i de ben segur que l’any que ve repetirem.

Justo Amores finalitza en 28ª posició, guanyant el seu tram i amb una performance de 1935 ELO FIDE.

Gerardo Gaona finalitza en 20ª posició, quedant 3er del seu tram amb una performance de 1964.

David Muñoz va realitzar un gran torneig, malgrat que a la última ronda no va poder assistir. Finalitza en 14ª posició (empatat amb el 11é) amb una performance de 2181 i 26 punts d’ELO que s’emporta. Remarcar que va derrotar al FM Lerch (6è del ranking) i només va perdre amb Jorge Gonzalez MI (3er del ranking) i el MC Imar Tallo (9 del ranking).

Javier Amores culmina el seu millor torneig finalitzant 5é de la classificació general, (empatat amb el 3er) amb una performance  de 2344 i un increment de 56 punts d’ELO. Remarcar la seva segona norma de Mestre Català, la qual va aconseguir gràcies a les victories davant jugadors del nivell de Fatollah (2457 ELO català), MC Dani Moreno (10è del ranking), taules amb el MC Ramón Chalmeta (7è del ranking) i victoria davant el FM Lerch (6è del ranking).

Destacar que només va perdre una partida amb Lazaro Lorenzo (4 del ranking).

Durant totes les rondes, hi ha hagut molt bon ambient,  agraïnt als organitzadors del torneig que ho han fet possible.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies