VIII Memorial David Garcia Ilundain Escacs base 2010


 

VIII Memorial David Garcia Ilundain Escacs base 2010

 

El passat dissabte 11 de desembre es va celebrar a les Cotxeres de Sants el Memorial Garcia Ilundain, Trofeu Adjutori Mas, en les diferents categories sots-8, 10, 12, 14 i 20 (la categoria sots-16 està inclosa en la sots-20).


Realment, la participació de jugadors del Club d'Escacs Mollet ha estat molt escasa, jugant només 2 jugadors a sots-12 i 3 a sots-20.

A la categoria sots-12 duel intens entre el nostre incombustible Pere Garriga i Llatzer Bru, número 1 i 2 respectivament del ranking i que, pel desempat van acabat així també, amb el nostre jugador com sots-campió de la categoria.

Primera participació de Helena Ruiz López que, tot i començar malament, va acabar fent 3 valuosos punts consecutius.

A la categoria sots-20, el nostre company Jordi Bals va abandonar al final de la cinquena ronda, ja que arrosegaba malestar físic i no estava en les millors condicions, justament després de perdre amb Javier Amores que, per la seva part, va finalitzar amb 5 punts a la posició 20.

Cristian Fernández, va ser l'altre molletà, que va assolir el sots-campionat en la categoria sots-16 i 7è de la general.

Felicitats a tots i esperem que l'any vinent podem participar amb més nens i nenes del Club d'Escacs Mollet.

SOTS-12 Classificació final AQUÍ

SOTS-20 Classificació final AQUÍ

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies