II TORNEIG “EQUAL OPPORTUNITY”


 

Els nostres companys Javier Amores, Cristian Fernández i Ramón Caro es van desplaçar a Cerdanyola del Vallès per participar en la primera ronda classificatoria de l'interessant i curiós torneig "Equal Opportunity" que retalla les diferències entre jugadors, donant més temps als de menys ELO i menys als de major ELO (segons diferència entre jugadors aparellats). Veieu les bases per veure el funcionament fent click al web de la PEC 

 

Destacada actuació dels jugadors del Mollet, especialment Javi Amores en 6è lloc (pel desempat) i Cristian Fernández en 7è lloc.

Amores guanyà a l'IM Alonso Moyano del Barberà i Fernández, que va començar amb 4,5 de 5 punts va perdre les rondes 6 i 7 (una contra el guanyador del torneig, Valencia) i va finalitzar amb 4,5.

 

Ramón Caro classificat en 15è lloc, gran classificació per ser el 31 del ranking inicial de 33 jugadors. Un dels 3 amb menys ELO dels que van participar. Tot i així, Ramón va guanyar 2 rivals per sobre de 2000 d'ELO FCDE, un altre de 1930 i taules per escac continuat contra un de 2054 (per por a caure davant un rival fort, doncs guanyava la dama en una jugada que, malgrat va veure, faltant un minut no va arriscar)

 

Una jornada divertida, interessant, que continuarà el proper 30 de novembre, amb una nova edició.

 

Resultats i classificacions aquí

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies