Torneig de ràpides Joan Codina 2010 (MOIÀ).


El passat diumenge 8 d'agost va tenir lloc el simpàtic torneig de ràpides "a la fresca" (amb una notable calor, per cert) de Moià, dins el circuit de la Catalunya central. Fins allà es van desplaçar els nostres companys Ricard Morros i Ramón Caro, acompanyats dels seus respectius fills Gerard i Joan. Jornada divertida d'escacs amb clar domini del MC Ricard que va assolir el primer lloc amb 8 punts de 9 possibles i destacada actuació de Ramón Caro, dins el seu nivell d'ELO, amb 5 de 9. Els petits Gerard i Joan van aconseguir uns destacables 2,5 pel Gerard i 3,5 pel Joan que, juntament amb el magnífic esmorzar que, abans de començar (una mica a corre cuita) es van "cruspir", va arrodonir una jornada estiuenca d'escacs.

 

Mes fotos de la jornada AQUÍ

 

moia 7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

moia 1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

classificaci_moi.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies