CIRCUIT MOLLET 2010


Finalitza el CIRCUIT MOLLET 2010.

 

 

Ja tenim campió, i es diu Pere Garriga Cazorla.

 

Felicitats al nostre jove jugador que ha quedat en primer lloc, seguit del MI Luis Rojas i de Cristian Fernández.


Malgrat no participar a l'Open Internacional, per estar preparant-se pel Campionat d'Espanya, els 8,5 de 9 punts possibles obtinguts a la seva participació al Open de Tardor (en aquest cas, va ser al grup Sots-12) i les seves magnífiques actuacions al Campionat per Equips i a les ràpides han donat el trofeu al Pere.

Luis Rojas ha quedat molt a prop, pero es cert que el Mestre no ha jugat més que 3 proves de ràpides i això l'ha penalitzat per obtenir el triomf final.

Finalment, Cristian Fernández obté una magnífica tercera posició.


Per trams d'ELO, els guanyadors dels respectius trams han estat Antonio López, Fernando Bartol i Ramón Caro als que, també, felicitem, com felicitem a tots els membres del club per la seva participació en aquest circuit que, l'any vinent, esperem adaptar i millorar per fer-ho més apassionant. Bartol ha quedat en una meritòria cinquena posició, Caro en tretzena i López en el lloc setzè de la general.


La entrega de premis la farem al dinar de germanor del 3 de juliol al Calderí.

Recordeu que les inscripcions es tanquen el 26 de juny. Instruccions a l'apartat corresponent a la web.

 

 


Resultats, al menú del Circuit o fent click AQUI

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies