MODIFICACIONS BASES OPEN TARDOR DE MOLLET


Donada la baixa inscripció de jugadors al grup A (+1950 FIDE) hem decidit fusionar els dos grups (A+B) i incloure un tram de premis en metàl·lic pels jugadors de +1950, però sense afectar els premis del grup de -1950. Es a dir, els premis del tram -1950 són els mateixos, i els de +1950 els hem retallant considerablement donada la escassa inscripció que tenim. 

 

Si algú de vosaltres entén que aquesta fusió perjudica les vostres expectatives podeu posar mail a info@escacsmollet.com  donant-vos de baixa del torneig. Si ja heu efectuat el pagament de la inscripció us la retornarem immediatament. 

 

Disculpeu les molèsties

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies