Ràpides per equips Festa major de Lliçà d’Amunt


Aquest dissabte dia 12 de setembre s’ha celebrat el Torneig de Festa Major de Lliçà d’Amunt de partides ràpides. Hi han participat vuit equips de la comarca, entre els quals dos equips del nostre Club amb la denominació de Mollet "A" i Mollet "B" . Els altres equips eren:

Granollers-Canovelles, Paretana, Bigues i Riells, Caldes, i dos equips de Lliçà-Ronçana.

 

Pel que fa als equips del nostre Club, en el Mollet "A" hi han jugat Javier Morais, Cristian Fernández, Pere Garriga Jr. i Kiriam Vicente que han aconseguit trofeu quedant en segon lloc molt a prop del primer que ha estat el Granollers-Canovelles. El Mollet "B" ha quedat en sisena posición i ha estat format per Albert Rodríguez, Antonio Castañeda, Ian Rodriguez i Pere Garriga Solé.

 

A destacar la cara d’alguns jugadors dels altres equips en perdre amb les nostres joves promeses…

 

llia_festa_major_2009.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies