FINALS ESCOLARS DE CATALUNYA PER EQUIPS


Avui diumenge 17 de maig s’han disputat les dues darreres rondes del campionat escolar de Catalunya per equips. El nostre club ha participat amb dos equips.

 

Un a categoria SUB10, amb jugadors novells que s’estrenaven en aquesta competició i un altre a categoria SUB16 amb jugadors molt experimentats i amb un gran nivell de joc. 

 

Els més petits han patit, no han guanyat cap partida, com era presumible doncs s’han enfrontat a jugadors de la seva edat molt experimentats en competició. Malgrat això l’experiència ha estat molt positiva i alhora necessària en el seu camí per millorar. 

 

Els SUB16 (Jordi Bals encara SUB14!!!, Carlos Cuesta, Cristian Fernández i Kiriam Vicente), que no paren de millorar, han estat realment impressionants. Han apallissat al Llinars i al Barberà, i també han guanyat al Cerdanyola del Vallès. A la darrera ronda se l’han jugat contra el Sabadell, encara que amb la moral pel terra una vegada han vist a la penúltima ronda com els de Llinars (amb una conducta reprovable) no es presentaven a jugar contra el Sabadell regalant-los els 4 punts i pràcticament el primer lloc… Volem pensar que no ho han fet premeditadament, malgrat que ens han perjudicat molt clarament. 

 

Per tant, l’equip SUB16 ha quedat SOTSCAMPIÓ, i s’ha guanyat la participació a les finals de Catalunya que es disputaran a l’Hotel Palas de Salou…  Sincerament, aquest equip pot aspirar a guanyar el campionat de Catalunya, i hi posarem totes les energies….

 

Ara li toca treballar dur al Mestre Rojas…

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies