FINAL DEL XXVIII Torneig de ràpides de Cerdanyola Roser de Maig


 El dia 1 de Maig es va disputar el tradicional torneig de ràpides de Cerdanyola.

 

Grup A: Lluís Rojas va fer un bon paper només  perdent una partida amb 6.5/8  va aconseguir la tercera posició. Jordi Bals va fer 5/8 quedant només a un punt del premi al millor SUB-14. Cristian Fernández amb 4.5/8 va guanyar el seu  tram d’elo 1700-1849. Ramon Villar i Ricard Vega van fer 3/8 respectivament.  

 

Grup B: Pere Garriga es va quedar a un punt del tercer classificat fent 5/8, va quedar en la novena posició. Destacar a Arnau Navarro 4/8 i a Clàudia Jose 2.5/8 que crec que és el primer torneig de ràpides que juguen.        

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies