Convocatòria d’eleccions a junta directiva


 

CLUB D'ESCACS MOLLET

 

CONVOCATORIA D'ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA

Per acord de la junta directiva del Club d'Escacs Mollet, reunida el 20 d'abril de 2009, i tal com es reflexa en els estatuts, es convoquen eleccions per proveir els següents llocs de la junta directiva, per finalització del mandat de l'actual:

– President (obligatori)

– Secretari (obligatori)

– Tresorer (obligatori)

– Vocals (no obligatoris i sense màxim predefinit)

Les candidatures hauran d'estar formades per un mínim de tres persones.

Les condicions per ser candidat i elector son ser major d'edat i no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la present convocatòria o en el període de presentació de les  candidatures.

El cens electoral es penjarà al taulell d'anuncis del club a partir del 27 d'abril de 2009 i es podran realitzar reclamacions fins el 8 de maig.

El sorteig per l'elecció de la junta electoral se celebrarà el dimarts 27 d'abril de 2009 a les 21:30 hores en el local social.

Les candidatures es podran presentar davant la junta electoral mitjançant escrit adreçat al seu president on es faci constar nom i DNI dels candidats, així com fotocopia dels DNI. La candidatura anirà encapçalada pel candidat a president. Les candidatures s'hauran de presentar entre el 30 d'abril i el 12 de maig de 2009

La proclamació de les candidatures en el taules d'anuncis del club es publicarà el 13 de maig. Les eleccions se celebraran el dia 21 de juny de 2009 entre les 10 i les 13 hores en el mercat vell. Els electors hauran d'acreditar-se mitjançant DNI.

                                

Mollet del Vallès, 23 d'abril de 2009

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies