Campionat escolar de la UCEC 2009


Aquest cap de setmana dissabte 21 i diumenge 22 ha tingut lloc a l’hotel Olympic de Calella la competició de la fase territorial del campionat escolar de les comarques de Barcelona classificatori per a la fase final que se celebrarà el mes que ve a Salou. Aquest any la competició era en format per equips a diferència dels anys anteriors seguint les noves directrius de l ‘esport escolar català.

 

Tot i que el nostre Club no hi ha participat amb cap equip complet (es tracta d’equips de 4 jugadors) quatre jugadors del Club hi han participat formant part d’equips del Vallès Oriental juntament amb d’altres jugadors d’altres clubs de la comarca i en conjunt han fet un paper molt destacable. En concret en la categoría Cadet hi han jugat en Sergi Vázquez i l’Òscar Membrive, en la categoría Infantil l’Èric Colomé i en la categoría Aleví  en Pere Garriga.

En el cas del Sergi Vázquez i l’Òscar Membrive han jugat per l’equip del Vallès Oriental, juntament amb en Víctor Manuel García Alcaide del Caldes i el David Veciana del Llinars, i han quedat en segon lloc de la seva categoría classificant-se per a la final nacional del campionat escolar.

 L’Èric Colomé  ha jugat amb l’equip del Vallès Oriental 2, juntament amb la Clàudia Amat de Parets i l’Arnau Masclans i l’Ivan Alonso del Lliçà Ronçana, quedant en segon lloc de la categoría Infantil i també classificant-se per a la final nacional.

Finalment, en Pere Garriga ha jugat en l’equip del Vallès Oriental de la categoría Aleví  juntament amb la Núria i l’Aina Masclans del Lliçá Ronçana i de l’Aleix López Pajuelo del Montmeló.  Aquest equip ha fet un torneig molt bo guanyant per 3-1 a l’equip del Llinars que era un dels favorits i ha quedat empatat a 17 punts amb el Terrassa en segon lloc (darrera un equip de l’Anoia que ha fet 18 punts). Finalment, però l’equip ha quedat tercer per només mig punt de desempat i no s’ha pogut classificat per a la fase final ja que només es classificaven els dos primers.

Moltes felicitats als jugadors del nostre Club que han contribuït de  manera destacada a les victòries dels seus respectius equips.

 

Vegeu classificacions finals al link:

 http://www.cemaresme.cat/descarreg/ind0809/escacs/ft/clasfinals.pdf

calella_2009_3.jpg

 

 

calella_2009_2.jpg 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies