Per equips, ronda 1


El passat diumenge es va disputar la primera rona del Campionat de Catalunya per equips 2009. El primer equip va aconseguir una imoprtant victoria contra el sempre dificil equip del Cerdanyola B, a qui va endosar un contundent 8,5 a 1,5. El B, en la seva primera jornada a primera territorial, va vencer també per un resultat mes ajustat, 4,5-3,5 al Barad, però importantíssim de cara a l'objectiu de mantenir la categoria.

 

DSC02363_redimensionar.JPGEl Mollet C no va poder amb les Franqueses, i va caure per 3-5 contra un equip que pràcticament juga amb dos punts assegurats gracies als seus dos mestres catalans als dos primers taulers. A tercera, els equips  i E vàren empatar contra els Terrassa G i F respectivament, mentres que el F va guanyar al Caldes C.
Podeu trobar tots els resultats a
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/resultatsrondes.php

 

DSC02362_redimensionar.JPG

 

Aprofitem per agrair als qui vareu donar una ma per muntar i desmuntar.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies