RONDA 2 i 3. Comarcals Escolars


 Aquest dissabte 24 de gener de 2009 s’ha disputat la tercera ronda del Campionat Comarcal Escolar d’escacs, a St. Feliu de Codines. El lloc era molt bonic. El tema del dia ha estat la possibilitat que es suspengués la jornada per causa del vent, però finalment no ha estat així. 

 

Les nostres figures han començat a punxar, en especial els SUB16 Carles Cuesta i Cristian Fernández, a priori favorits. També s’ha de destacar la victòria al Juvenil de Montse Colomé, que s’estrenava a un campionat oficial, a l’igual que Helena Garriga, que no ha pogut guanyar. 

 

De la resta de més i de menys, molts jugadors encara mantenen les seves possibilitats per passar a les finals de Catalunya. 

 

 

Vegeu classificaions a l'apartat de Campionats escolars…classificacions http://www.escacsmollet.com/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=98

dscn00121.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies