CAMPIONAT SUB14 HOTEL CAMPANILE


El dissabte dia 3 de Gener el Club Escacs Barberà ha organitzat el 7è Torneig de Reis sub-14, per 2on any consecutiu a l’Hotel Campanile del Baricentro.

 

Del nostre club han assistit nou jugadors: Jordi Bals, Pere Garriga, Èric Colomé, Ian Rodríguez, Albert Musach, Jordi Arnau Montaña, Adrià Domènech, Samuel Manresa i David Gutierrez. 

 

En Jordi Bals començava el torneig com a  nº1 del rànquing, però a la ronda quarta no li ha estat possible la victòria i ha fet 5/6 punts quedant sots-campió empatat amb altres jugadors. El segon jugador més fort del nostre club era en Pere Garriga, però ja amb una gran diferència d’ELO amb els capdavanters, tot i així ha fet 4/6. Amb 3/6 l’Ian Rodríguez, l’Eric Colomé i en Jordi Arnau Montaña. Amb 2 punts l’Albert Musach i en Samuel Manresa (2/4),  i amb 1 punt l’Adrià Domènech i David Gutiérrez. 

 

Tots ells han lluitat fins al final i han donat tot el que podien d’ells mateixos. Però corren massa i haurien de jugar amb més tranquil·litat per tal de no cometre errors que es podrien estalviar. 

 

Vegeu resultats al link: http://chess-results.com/tnr18447.aspx?art=1&lan=1&m=-1 dsc02281_2.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies