El CEM supera la fita de 100 jugadors federats


El club superarà per primer cop la fita dels 100 jugadors federats. Aquest és un número de licències molt significatiu, que preveiem que augmenti encara d'aquía a fial d'any. Aquest any, per tal que els escolars puguin participar a les proves oficials, s'ha tramitat la fitxa de tots els nens i joves. La tasca de difussió portada a terme l'any passat pel Luis Rojas, amb l'ajut desinteressat d'altres membres del club, està donant els seus fruits. Ben segur que en breu aquestes joves promeses participaran amb èxit a les proves destinades als mes grans i donaran molts èxits al club i a la ciutat. Amb aquest nombre de fitxes, el CEM se situa com un dels primers clubs de Catalunya en nombre de federats.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies