Canvis als horaris de les classes d’escacs


A la taula adjunta podeu consultar els nous horaris de classes. S’han modificat els corresponents als dilluns, dimecres i dissabte. A partir del dia 13 d’octubre… Els dilluns Luis Rojas farà classes a un grup d’adults i pares d’alumnes del club de 19:00-21:00. Per tant, quedarà anul·lada la classe oberta als socis, que passarà al dimecres de 19:00-21:00. Pel grup del dissabte les classes seran de 10:00-12:00.

 

horarios_i_costos.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies