Manuel Arroyo ha mort el dijous 11 de setembre


Manuel Arroyo, director de l’escola Sant Gervasi, ha mort el passat dia 11 de setembre de 2008.  

 

Alguns de nosaltres varem tenir la gran sort de coincidir amb ell en el temps, i gràcies a ell varem conèixer el fantàstic món dels escacs. Manuel era un apassionat del nostre esport i ja fa més de 30 anys va incorporar els escacs a les activitats extraescolars de la seva escola, l’escola Sant Gervasi… En aquella època els escacs van tenir el seu moment més àlgid amb totes les escoles jugant una lligueta d’escacs, van ser moments d’or pels escacs a Mollet. arroyo.jpg

 

Personalment vaig tenir la gran sort de compartir amb ell molts anys, anys memorables, colze amb colze, amb molts èxits, i amb milers de nens que van aprendre a jugar als escacs a l’escola.

 

Manuel va ser un visionari i va incorporar els escacs obligatoris a l’escola, dins d’horari lectiu, com una  assignatura més, ja a principis dels anys 80!!. I els èxits van ser aclaparadors, aconseguint diversos campionats individuals i per equips de Catalunya a totes les categories. Des d’aleshores fins a l’actualitat l’escola Sant Gervasi ha continuat amb la tasca de difusió dels escacs, i actualment segueix essent la major escola d’escacs de Mollet i una de les més importants de Catalunya. 

 

En els actes de commemoració del 75 Aniversari del Club Escacs Mollet li varem lliurar una placa commemorativa en agraïment a la tasca ininterrompuda de promoció dels escacs durant 30 anys a l’escola Sant Gervasi. L’escola ha estat la principal pedrera del Club Escacs Mollet durant molts anys i en alguns moments de la història del club, dels 10 jugadors del primer equip de Mollet 7 érem exalumnes de l’escola Sant Gervasi!! 

 

En nom propi i en nom del Club d’Escacs Mollet vull transmetre el nostre condol a la família i al col·lectiu de l’escola Sant Gervasi.  

 

Francesc Fernández Lozano

President del Club Escacs Mollet 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies