X Obert Sant Martí


El passat 10 de setembre va finalitzar el X Open de Sant Martí. La victòria del grup A ha caigut a mans del mestre internacional Víctor Vehí, que va superar a l'última jornada per desempat a Miguel Muñoz Pantoja, els dos amb 7 punts. En el grup B, el segon lloc va ser per Javier Carmona Gimeno, del Sant Martí, amb 7,5 punts. La victòria de Fatollah Arshad, que continua esgarrapant el que pot en els grups B dels oberts, fins que el proper gener surti la llista d'ELO que el posarà al seu lloc real, amb mes de 2300 punts. El nostre representant Joan Cifre ha fet 4 punts de 7 rondes disputades, tot i que el torneig era de 9, va descansar en dues d'elles. Ha finalitzat en posició 21 empatat amb el 18. Partia el 27 del ranking.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies