Ràpides Festa Major de Mollet 2008


 fm__08_mollet_2.jpgEl passat dissabte dia 16 d’agost de 2008 s’ha celebrat l’activitat d’escacs que el Club d’Escacs Mollet organitza a la Festa Major.

 

Enguany l’activitat ha consistit en una simultània a 30 taulers (encara que finalment han pres part 40 jugadors) i el Mestre encarregat del repte ha estat, com no, en Luis Rojas (Mestre Internacional i campió de Xile)…

Alguns jugadors han guanyat al Mestre i alguns d’altres han pogut fer-li taules…

 

A destacar el gran ambient d’escacs i molt especialment la presència d’alguns forts jugadors aficionats residents a Mollet que han mostrat el seu interès per incorporar-se al club aquest mateix setembre.

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies