Ràpides per equips Festa Major de Canovelles.


El passat dissabte dia 26 de juliol s’ha disputat un campionat de ràpides per equips a Canovelles. Han participat quatre equips: Canovelles, Granollers, Santa Eulàlia, i Mollet. El torneig s’ha disputat a 3 rondes amb 15’ de rellotge per jugador. Una vegada finalitzat el campionat tots els jugadors han gaudit del tradicional vermut de cloenda… 

 

L’equip de Mollet ha estat format per Javier Morais, Marc Navarro (que ha fet 2.5/3!!), Josep Colominas, Antonio Castañeda, Cristian Fernández i Pere Garriga. 

 

Resultats: 

Campió: Canovelles

Segon: Granollers

Tercer: Santa Eulàlia

Quart: Mollet.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies