FINAL. Ràpides de festa major de Parets


El 12 de juliol va tenir lloc a Parets el campionat de ràpides de la Festa Major organitzat pel club La Paretana. Van participar dos jugadors coneguts del club, l'Antonio López i el jugador del Sant Gervasi i alumne del club en Pere Garriga.


L'Antonio va quedar a meitat de la taula, un bon lloc perquè a partides ràpides ja sabem que no et pots adormir. I el Pere el podem felicitar perquè va quedar campió de sots 16 no local amb 4 punts (a sobre va guanyar un formatge).

 

Felicitats a tots dos, i al club del Mollet que portem un estiu que a molts campionats estem representats per algun jugador.

 

parets_pere_garriga.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies