Open Internacional Ciutat de Mollet del Vallès Memorial Ezequiel Martín


open_mollet_2008_2_2.jpgL'Open Internacional Ciutat de Mollet Memorial Ezequiel Martín ha batut les nostres millors previsions.

 

El dissabte 139 nens i joves inscrits al torneig SUB16 i el diumenge 8 de juny 116 inscrits a l'Open Internacional, entre ells 22 titulats. En total més de 250 jugadors !!!. 

open_mollet_2008_5_2.jpg

El dissabte va iniciar-se amb alguns imprevistos, més de 70 inscrits al SUB8 que no sabien trobar el seu tauler, lo que va suposar un cert retard a la primera ronda… A partir d’aquest moment tot va sortir rutllat i la festa va ser complerta. A mig matí sucs i begudes amb croissants i magdalenes i finalment… la bogeria ja que tots els nens i joves van tenir premis: medalles, jocs, i alguns trofeus.  

open_mollet_2008_3_2.jpg

 

El diumenge una jornada relaxada, després de la marató del dissabte veure els adults trobar la seva cadira tot solets ha estat molt reconfortant… La jornada ha estat magnífica tant en quant a la participació com a la qualitat de les partides.  A la cloenda de l’Open han assistit els familiars del nostre company i amic l’Ezequiel Martin, lo que ha fet encara més entranyable el nostre Memorial. 

open_mollet_2008_4_2.jpg

 

L’any vinent farem els esforços necessaris per a que sigui la primera opció de Grans Mestres i Mestres Internacional a l’hora de triar quin actiu del Circuit Català és el que més els agrada… 

 

 

 

open_mollet_morros2.jpgAls següents links podeu veure les classificacions finals: 

Sub8:   http://chess-results.com/Tnr13458.aspx?lan=2 

Sub10-12:   http://chess-results.com/Tnr13712.aspx?lan=2 

Sub14-16:   http://chess-results.com/Tnr13713.aspx?lan=2 

Internacional:   http://chess-results.com/Tnr13436.aspx?lan=2  

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies