Torneig per equips Festa Major


rimg0440.jpgDes del Club d'Escacs Mollet volem agrair els equips que han fet l'esforç de venir a jugar el torneig per equips de festa major el matí del dissabte 18 d'agost a Mollet del Vallès.
Malauradament, la pluja no ens ha deixat disputar les partides just quan ho teníem tot preparat per començar. Tot i així, els equips participants (Montmeló, Montcada, Canovelles, Calldetenes, Granollers, Montornès, Badalona, Badia, Cardedeu, Llinars, Palau i Sta. Eulàlia) han entès que no hi havia mes remei que suspendre el torneig. També es de destacar l'esforç dels membres del club que vàren haver de dedicar moltes hores a l'organització. Moltes gràcies a tots.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies