I Jornades d’Escacs Escolar. CAMPIONAT INDIVIDUAL


rimg0272.jpgEl passat dissabte 28 d’abril s’ha disputat al Mercat Vell de Mollet el campionat individual escolar, amb una participació d’uns 80 nens  i nenes de les escoles i instituts de Mollet. Aquest campionat ha estat el colofó del primer any del projecte d’ensenyament d’escacs que el Club d’Escacs Mollet està portant a terme amb el suport del Departament d’Esports de l’ajuntament de Mollet.

Aquesta primera edició s’ha de considerar excepcional des d’un punt de vista de participació (80 nens i nenes), sobre tot tenint present que encara no totes les escoles i instituts tenen grup d’escacs, i també recordant que la territorial de tota la província de Barcelona només mou a uns 300 nens i nenes.

Com a nota destacada, l’alcalde el Sr. Josep Monràs va compartir el matí amb nosaltres, ens va ajudar en el repartiment de premis, i especialment va lloar el nostre projecte d’ensenyament dels escacs i ens va encoratjar per a aconseguir que totes les escoles i instituts tinguin un grup de nens que hi practica el nostre esport.

Des d’un altre punt de vista molts pares van mostrar interès perquè els seus fills rebessin les classes en les escoles i que també poguessin rebre classes de perfeccionament al club, fins i tot classes pels pares. Per tant, en breu obrirem a la web un formulari d’inscripció amb tota la informació. c.escolar.07_004.jpg

ELS CAMPIONS

Grup A (pdf) (Absolut)
   Campió:  Jordi Bals (ESCOLA SANT GERVASI)
   Sotscampió:  Pau Gaona (IES VICENÇ PLANTADA)
   Tercer:  Carles Cuesta (IES VICENÇ PLANTADA)

Grup B (pdf)
   Campió:  Álex Vázquez (CEIP COL•LEGIS NOUS)
   Sotscampió:  Pere Garriga (ESCOLA SANT GERVASI)
   Tercer:  Roger López (ESCOLA SANT GERVASI)

Grup C (pdf)
   Campió:  Álvaro Rubio (ESCOLA SANT GERVASI)
   Sotscampió:  Andreu Salar (ESCOLA SANT GERVASI)
   Tercer:  Albert Izquierdo (ESCOLA SANT GERVASI)


Vull destacar i agrair especialment a la gent del Club d’Escacs Mollet i als pares que hi han col•laborat en la seva organització, tant en els temes logístics, com a peu del canó movent taules, fitxes i cadires. També vull agrair a TV Mollet per donar cobertura durant tot l’any a les nostres activitats d’escacs a Mollet.

Nota: el proper dissabte 5 de maig es disputarà, al Mercat Vell, el campionat escolar per equips.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies